iarmaroc fest '10
asa-s de incantata de iarmaroc incat mi-as lua toate cunostintele sa mergem impreuna acolo! pacat ca accesul se face , ca peste tot, pe bani , ca doar nu suntem pe venus...si nici prea multi nu e bine sa fim, caci s-ar transforma in ceva neagreabil.
de ce vreau sa merg la iarmaroc?
pentru ca imi place conceptul.
pentru ca atunci cand eram mica plangeam zile in sir sa ma duca ai mei la balci si cand ajungeam, chiar de nu ma puteam bucura de toate masinariile , adoram sa vad oamenii altfel de cum ii vedeam pe strada. adoram atmosfera vesela de acolo, culorile violente , tipetele, fumul, mirosul de popcorn si vata pe bat , tarabele cu tot felul de prostioare . pentru cateva ore, eram mai toleranti si nu vroiam decat sa ne simtim bine impreuna. mama si tata se tineau de mana si din cand in cand , uitau de mine, lasandu-mi timp sa ma ascund si sa-i sperii nitel... acum am crescut, nu m-as mai putea bucura de un astfel de balci , dar exista iarmarocul!
pentru ca am mers la un astfel de festival in grecia , acum doi ani, si am fost trista ca la noi nu se face asa ceva.
pentru ca daca ar fi sa-mi inchipui o forma ideala de distractie si relaxare, cam asa ar arata: in aer liber, departe de oras, sa tina mult, sa am timp sa savurez, sa fie muzica buna pe alese, sa fie tineri, sa fie cald, sa am loc de joaca, de relaxare, sa fie oameni deschisi si voie buna ...
iar in loc de "made in china" cu care eram obisnuita pe tarabe, sa vad un handmade raspicat!
 my " little sins" vor fi de asemenea, desi nu stiu cat chef o sa am de vanzare...
ne vedem in padure!
http://www.iarmaroc-fest.ro/

posted under |

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire